På grunn av dårlige værforhold kan levering av pakker bli forsinket. Vi beklager det inntrufne!

Builder Shine Gel

Builder Shine Gel

Tykk konsistens, selvnivellerende formel, neglerforsterkende, vakre nyanser perfekt for sommeren og bittesmå biter av holografisk folie.

Oppdag Builder Shine, byggegelen med partikler, som vil oppfylle drømmene dine om spektakulær glans og eksepsjonell holdbarhet til negledesignet! Dette er 5 fantastiske geler - Milk, Rose, Tropical, Blush og LaVender - som du kan lage en spektakulær manikyr med på veldig rask tid.

Builder Shine geler er ikke bare vakre, men også holdbare! Du vil forelske deg i deres skinnende partikler som skinner med hver bevegelse av hånden din, samt i den innovative formelen, som lar deg utvide, bygge opp eller styrke neglene dine og nyte deres utrolige holdbarhet i lang tid. En manikyr laget med Builder Shine vil følge deg i mange uker og vil ikke miste sin strålende glans.

Det er på tide å gjøre drømmene dine om en unik og enkel manikyr til virkelighet! Velg Builder Shine og oppdag kraften til glans og holdbarhet på neglene dine!

Filtrer etter
Price
kr kr
Merke
Filter
Produktet er lagt til ønskeliste

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tjenester på høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.