Acryl-O!-Gel Super Natural
Acryl-O!-Gel Super Natural 50g
Acryl-O!-Gel Super Natural 50g
Acryl-O!-Gel Super Natural 50g
Acryl-O!-Gel Super Natural

Acryl-O!-Gel Super Natural 50g

5902659322005
kr 499.00
kr 399.20 tax 25% excl.
Inklusive MVA
Super Natural er en nydelig rosa sjattering av en naturlig, ren negleplate, ideell for monokrom styling eller fransk manikyr.

Super Natural er en nydelig rosa sjattering av en naturlig, ren negleplate, ideell for monokrom styling eller fransk manikyr. SPN Nails Professional acryl-o!-gel kombinerer det delikate fra en gele med styrken til akryl. Ingen varmetopp i lampen og fullstendig luktfri, i kontrast til akrylmetoden. Lett å file og krever ikke press, og støvet faller lett ned uten å legge seg over neglene. Produktet har en tendens til selvjevning og er ultralett på neglene. Takket være det får du full kontroll over produktet – det renner ikke av og herder ikke, noe som gir mulighet til å modellere til ønsket form uten tidspress. Væske dedikert til akryl-gele-masse-modellering. Effektiv, med middels duftintensitet, gir mulighet til å få ønsket form på forlengede negler og perfekt glatthet på overflaten. Laget for bruk sammen med Acryl-O!-Gel SPN Nails Professional-systemet. Bruk: Vi lager en akryl-gele-masse med en mettet børste i flytende Acryl-o!-Gel. Når børsten begynner å bli klebrig under bruk bør den mettes med nytt produkt. ADVARSEL: Produktet er ment for profesjonelle brukere. Hvordan jobbe med Acryl-O!-Gel, steg for steg:
  1. På en negl tidligere primet med en herdet base (kan være klassisk eller hybrid), plasser produktballen nærmere kanten (omtrent 1/3 av neglens naturlige lengde)
  2. Med en børste dyppet i flytende Acryl-O!-Gel modellerer vi ballen og lager skjelettet på samme måte som ved bruk av akrylteknikk.
  3. Herde laget i 60 sekunder i Dual Multi-Intelligence Technology 36W-lampen.
  4. Legg på en større ball og bygg en negl. Bruk en børste mettet med flytende Acryl-O!-Gel. Herde etterpå.
  5. Rengjør dispersjonslaget med Clean & Prep.
  6. Slip av overskytende produkt for å oppnå ønsket form.
  7. Påfør LaQ UV Hybrid Top eller Hybrid UV Gel Polish.

* Fargene i paletten viser et realistisk bilde. På grunn av forskjellige skjeminnstilliger kan fargene avvike i tone eller intensitet fra fargen slik den fremstår „live”.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Produktet er lagt til ønskeliste

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tjenester på høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.