kr319.00

På lager

WHITE MASTER GEL

White Master Gel er medium tykk i konsistensen, oppbyggende, krever ikke et konstruktivt/oppbyggende lag av en annen gel. Selvnivellerende, og til tross for høyt innhold av hvitt pigment, som skaper den snøhvite fargen, herdes den på 60-90 sekunder i Dual Led Multinteligence Technology-lampe.

Oppbyggende fransk manikyr er den oftest utførte typen negledesign med hvit tupp både i salongene og i mesterskap.

White Master Gel er medium tykk i konsistensen, oppbyggende, krever ikke å bli lagt over et oppbyggende lag dersom lagt på en gjennomsiktig form. Dersom den legges på standardform, anbefales et oppbyggende lag av en annen gel. Selvnivellerende, og til tross for høyt innhold av hvitt pigment, som gir den snøhvite fargen, herdes den på 60-90 sekunder i Dual Led Multinteligence Technology-lampe.

Dedikert både til korte salongnegler og mesterskapsformer – den er svært hard, holder godt på tunnelformen og sprekker ikke. Flott samspill med alle typer Cover gel fra SPN Nails, et must-have for oppbyggende fransk manikyr!

SPM gels, elsket av tusener av stylister i hele Europa er et perfekt valg i enhver salong!

Profesjonell, høy kvalitet, høy elastisitet, arbeidskomfort, utmerket festeevne, enormt utvalg… alt dette gjør at våre produkter er blant de mest populære. Produktene fra SPN Nails har fått stor anerkjennelse fra den russiske mesteren og skaperen av modelleringsprogrammer for negler, Sergey Levrukhin, som under sin firedagers avant garde formgivingstrening utførte styling ved hjelp av disse.

Våre bestselgere – FROZEN, gel som ikke svir, ikke slipper inn luft, ikke knuser. NEW COVER BLUSH GEL – perfekt kombinasjon av nude og hudfarget rosa, en av våre fineste fargetoner. Flott fordelings- og nivelleringsevne. Våre kunder velger den ofte fordi den ikke trenger en annen farge over. WHITE MASTER – master gel blant hvite toner, sterkt mettet hvitt uten gule pigmenter, forvitrer ikke, og jobben med den er rene gleden!

Produktet er kun til profesjonell bruk.

Det er ingen omtaler ennå.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.