Acryl-O!-Gel Babyboomer
Acryl-O!-Gel Babyboomer
Acryl-O!-Gel Babyboomer 50g
Acryl-O!-Gel Babyboomer
Acryl-O!-Gel Babyboomer

Acryl-O!-Gel Babyboomer 50g

5902659321930
kr 499.00
kr 399.20 tax 25% excl.
Inklusive MVA

Babyboomer er en nydelig, lys sjattering av «babyrosa-type», perfekt som enkeltstående farge, for babyboomer eller fransk manikyr.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Babyboomer er en nydelig, lys sjattering av «babyrosa-type», perfekt som enkeltstående farge, for babyboomer eller fransk manikyr. SPN Nails Professional acryl-o!-gel kombinerer det delikate fra en gele med styrken til akryl. Ingen varmetopp i lampen og fullstendig luktfri, i kontrast til akrylmetoden. Lett å file og krever ikke press, og støvet faller lett ned uten å legge seg over neglene. Produktet har en tendens til selvjevning og er ultralett på neglene. Takket være det får du full kontroll over produktet – det renner ikke av og herder ikke, noe som gir mulighet til å modellere til ønsket form uten tidspress. Væske dedikert til akryl-gele-masse-modellering. Effektiv, med middels duftintensitet, gir mulighet til å få ønsket form på forlengede negler og perfekt glatthet på overflaten. Laget for bruk sammen med Acryl-O!-Gel SPN Nails Professional-systemet. Bruk: Vi lager en akryl-gele-masse med en mettet børste i flytende Acryl-o!-Gel. Når børsten begynner å bli klebrig under bruk bør den mettes med nytt produkt. ADVARSEL: Produktet er ment for profesjonelle brukere. Hvordan jobbe med Acryl-O!-Gel, steg for steg:

  1. På en negl tidligere primet med en herdet base (kan være klassisk eller hybrid), plasser produktballen nærmere kanten (omtrent 1/3 av neglens naturlige lengde)
  2. Med en børste dyppet i flytende Acryl-O!-Gel modellerer vi ballen og lager skjelettet på samme måte som ved bruk av akrylteknikk.
  3. Herde laget i 60 sekunder i Dual Multi-Intelligence Technology 36W-lampen.
  4. Legg på en større ball og bygg en negl. Bruk en børste mettet med flytende Acryl-O!-Gel. Herde etterpå.
  5. Rengjør dispersjonslaget med Clean & Prep.
  6. Slip av overskytende produkt for å oppnå ønsket form.
  7. Påfør LaQ UV Hybrid Top eller Hybrid UV Gel Polish.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

* Fargene i paletten viser et realistisk bilde. På grunn av forskjellige skjeminnstilliger kan fargene avvike i tone eller intensitet fra fargen slik den fremstår „live”.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Produktet er lagt til ønskeliste

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tjenester på høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.