På grunn av dårlige værforhold kan levering av pakker bli forsinket. Vi beklager det inntrufne!

Blogg - hva er nytt?

UNIQ- BALLERINA saks

Denne serien inkluderer den lengste modellen av alle STALEKS PRO-sakser! Lengden på saksen er vårt svar på håndverkernes individuelle behov! UNIQ betyr å gå utover standard rammer og løsninger, mot og ønsket om å forbedre! Slik ble SQ-10/3 og SQ-10/4 saksene laget.

0 comments
16 views

Valentinsdag styling inspirasjoner og Valentinsdag gaveideer

Kjærlighetens høytid er rett rundt hjørnet... og i salongene våre er det galskap med Valentinsdag-styling! Hvilke stiler er populære nå? Hvilke farger blir HOTTE og som absolutt ikke kan mangle i salongen din før Valentinsdagen? Se våre forslag til de hotteste Valentinsdag-stilene! Finn ut hvordan du kan få fart på arbeidet ditt i denne travle perioden! Og se våre forslag til Valentinsdagsgaver.

0 comments
258 views

Ta vare på huden din med S.O.S intensiv fetende salve fra SPN Nails

På dager som nå, når det er kaldt og snø ute, har huden vår en tendens til å bli tørr og sprekke. Løsningen vil være S.O.S intensiv salve - i en hvit duftfri versjon, eller i en rosa versjon, med tilsetning av vitamin E, med den himmelske duften av jordbær Mamba.

0 comments
306 views

UNIQ GUMMY fra STALEKS PRO!

De mykeste silikon pusherene fra Staleks- UNIQ GUMMY er synonymt med komfort og effektivitet under arbeid.

0 comments
335 views

Den perfekte ideen til en valentinsgave!

Valentinsdag er en flott mulighet til å gi din kjære en perfekt gave.... Sjokolade, blomster eller kanskje en mer personlig gave. Kommer du ikke på en god gave til valentinen din? Vi har noen gode ideer til fantastiske gaver til den du elsker. 

0 comments
288 views

Bli kvitt tørr hud en gang for alle!

På kaldere dager er det verdt å ta vare på hendene våre. Hender utsatt for vind og lave temperaturer, regn og fremfor alt desinfeksjonsmidler, gjør at huden vår mister sin elastisitet - hendene blir røde, grove og sprekker ofte, og etterlater smertefulle sår på huden. I SPN Nails er vi sterkt imot tørr hud på hendene våre!

0 comments
353 views

Builder Bottle - denne gelen vil forandre din måte å jobbe på

Leter du etter et multi-tasking-produkt som lar deg forkorte servicetiden og gjøre arbeidet ditt så enkelt som mulig? Møt Builder Bottle - innovative bygningsgeler, innelukket i en elegant flaske med en børste. Takket være dette er påføringen av gelen enklere, og til og med en nybegynner stylist kan håndtere det!

0 comments
308 views

Elegante negler til høytiden med rødt i hovedrollen

Hvilken farge tenker du først på når uttrykket: julenegler? Vi satser på rødt. Tross alt er det den som regnes som dronningen av julemanikyr og gir mange stylingalternativer. Fra elegant utseende til subtil utsmykning til festlig glamour. Det spiller ingen rolle hvilken versjon av rødt du velger, for med de nye SPN hybridpoleringsmaskinene vil du skape dine vakreste negler til høytiden. Møt X-Mas Red-settet og planlegg neglekunsten med tema nå!

0 comments
0 views

Må-ha nyanser til jul!

Hvilken farge fungerer alltid til jul? Rødt, selvfølgelig! Denne fargen har virkelig mange ansikter, og fra den rike paletten vil hver kvinne velge den som passer henne perfekt.

0 comments
351 views

Verktøyguide: brynspinsett

Utvalget av verktøy for vippe og brynsindustrien er veldig rikt: her kan du finne både profesjonell pinsett av enhver form og lengde, samt et verktøy for individuell hjemmebruk. La oss begynne.

0 comments
337 views
Produktet er lagt til ønskeliste

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tjenester på høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.