Blogg - hva er nytt?

S.O.S Dry Oil- tørr olje

S.O.S Tørr olje fukter, mykgjør og tar vare på hendene dine

0 comments
894 views

IQ-Nails

Høykvalitets fresere fra IQ-Nails

0 comments
1146 views

Afinia

Afinia merket er en ledende produsent av støvsamlere og møbler til manikyrsaloger.

0 comments
1411 views

Flovers kolleksjonen fra Makear

Skjønnheten til blomsterfarger fra MAKEAR.

0 comments
1935 views

Verktøyguide: Expert nippers fra Staleks

La oss snakke om Expert-serien med nipper fra STALEKS PRO.

0 comments
3032 views

Vårnyheter fra SPN Nails!

Ønsk våren velkommen til salongen din med nye produkter fra SPN Nails! Se hva vi har laget til deg denne sesongen! Fra den friske, pastellfargede Watch Me Spring!-kolleksjonen, gjennom fargerike Funny Base-baser, 2 intenst iriserende lakker med #mermaideffect, 2 nye, ultrablanke topper, 3 nye akrylgeler, 3 fantastiske geler med blitzeffekt og 3 nye SPA-kolleksjoner... Du finner garantert noe til deg her!

0 comments
3322 views

Pastell vs Neon

Pasteller er farger som passer alle og med alle typer negler. Uansett om du har en kort plate eller som lange negler - garanterer vi at de vil se fenomenale og ekstremt feminine ut på alle.

0 comments
3474 views

UNIQ- BALLERINA saks fra Staleks

Denne serien inkluderer den lengste modellen av alle STALEKS PRO- sakser! Lengden på saksen er vårt svar på håndverkernes individuelle behov!

0 comments
3773 views

Valentinsdag styling inspirasjoner og Valentinsdag gaveideer

Kjærlighetens høytid er rett rundt hjørnet... og i salongene våre er det galskap med Valentinsdag-styling! Hvilke stiler er populære nå? Hvilke farger blir HOTTE og som absolutt ikke kan mangle i salongen din før Valentinsdagen? Se våre forslag til de hotteste Valentinsdag-stilene! Finn ut hvordan du kan få fart på arbeidet ditt i denne travle perioden! Og se våre forslag til Valentinsdagsgaver.

0 comments
4080 views

Ta vare på huden din med S.O.S intensiv fetende salve fra SPN Nails

På dager som nå, når det er kaldt og snø ute, har huden vår en tendens til å bli tørr og sprekke. Løsningen vil være S.O.S intensiv salve - i en hvit duftfri versjon, eller i en rosa versjon, med tilsetning av vitamin E, med den himmelske duften av jordbær Mamba.

0 comments
4159 views
Produktet er lagt til ønskeliste