PROFESJONELL NEGLEDESIGN

SPN NAILS

Da SPN Nails Professional entret det polske markedet i 2007, hadde vi en fundamental tro på at vår kunnskap, erfaring og lidenskap ville la oss kunne skape unike produkter for neglestyling. I dag kan vi stolte si at SPN Nails Professional-merket innehar en ledende posisjon på det profesjonelle neglekosmetikkmarkedet.

Da SPN Nails Professional entret det polske markedet i 2007, hadde vi en fundamental tro på at vår kunnskap, erfaring og lidenskap ville la oss kunne skape unike produkter for neglestyling.

Produkter som vil gi glede med sin kvalitet, gi sikre arbeidsforhold og gjøre neglestyling for mange av dere som en livsstil. Siden da har dere hver dag overbevist oss om at hvis man gjør noe med hjertet, og arbeidet også er en lidenskap i livet, vil man lykkes med alt.

Take care of your inner, spiritual beauty. That will reflect in your face.

Om våre produkter

I utviklingen av SPN Nails Professional-merket, har vi hatt spesielt fokus på å møte kundens forventninger på hvert steg på veien. Våre produkter er produsert av profesjonelle som kjenner prosessen med neglestyling «fra innsiden». Vi vet hvilken konsistens den perfekte UV Gel Polish skal ha, hvordan man skal lage en gelebørste som ligger perfekt i hånden, og hvordan akryl skal oppføre seg slik at påføringen blir ren nytelse.

I dag kan vi stolte si at SPN Nails Professional-merket innehar en ledende posisjon på det profesjonelle neglekosmetikkmarkedet. Produkter av høyeste kvalitet, med trygge sammensetninger, trygge for helsen, positive tilbakemeldinger fra uavhengige dermatologiske institutter, så vel som et rikt tilbud og ekstensivt utvalg av farger gjør SPN Nails-merket verdsatt av titusener av stylister over hele Europa.

Vi har levd i deres salonger, hjem og hjerter i nesten ti år. Tusen takk.

Produktet er lagt til ønskeliste