• -20%
701 Bonder Base UV LaQ 8ml
701 Bonder Base UV LaQ 8ml

701 Bonder Base UV LaQ 8ml

5902659310286
kr 159.20 kr 199.00 -20%
kr 127.36 tax 25% excl.
Inklusive MVA

Bonder Base SPN Nails er et unikt produkt.

tag_faces 8 poeng i lojalitetsprogrammet

 Bestill innen 08:30 – så sendes varene samme dag!

ico02.png Over 1300 farger med hybrid neglelakk

ico03.png Betalingsfrist på 30 dager 

ico03.png Duftende pakke + gratis gave

ico03.pngKommunikasjon og service på 3 språk - polsk, norsk, engelsk

ico03.pngDen eneste distributøren av SPN Nails Profesionall, Nailac, MollyLac, NTN Premium og IQ Nails i Norge. Hoveddistributør av Makear.

Bonder Base SPN Nails er et unikt produkt. Dette er en base som er uunnværlig i enhver neglesalong. Det er et produkt som gir deg en følelse av trygghet og sikkerhet at uansett hvilke naturlige negler klienten har, så må alt fungere! Ulike bruksområder for Bonder Kvinner som besøker en neglesalong, forventer ofte spektakulære resultater, og har store forhåpninger til stylisten. De tror at eventuelle feil i neglene deres vil bli skjult, og hendene vil få et vakkert, veldig feminint utseende som gir dem selvtillit. Dessverre er ofte neglene i svært dårlig stand. Mange ganger ødelegger kvinner negleplaten ved å trekke av akrylnegler eller ved å bite neglene. Etter en slik behandling er neglene myke, sprø og veldig følsomme, og neglelakken løsner fra dem etter kort tid. Det er i slike situasjoner at den eneste løsningen er Bonder Base – en uvanlig hybridbase med egenskapene til en oppbyggingsgele, som kan brukes på to måter: Som en tradisjonell base for en UV-gelelakk – anbefalt for svake, myke, skadde negler, veldig skånsom. Danner en holdbar, beskyttende overflate på neglen. Den dekker den slitte platen med en «dressing», styrker den og lar manikyren se nylagt ut i lang tid. Som en UV-gelebase for oppbygging og forlengense – et fantastisk produkt for å utjevne ujevnheter i negleplaten, reparere alle småsår og sprekker og forlenge formen til neglen inntil 4mm.

* Fargene i paletten viser et realistisk bilde. På grunn av forskjellige skjeminnstilliger kan fargene avvike i tone eller intensitet fra fargen slik den fremstår „live”.

701 Bonder Base

En tykk, fleksibel, fargeløs, byggende hybridbase dedikert til svært tynne, svake og skadede negler, som skal brukes under alle SPN Nails hybridlakker. Den harmonerer perfekt med den naturlige platen, jevner ut ujevnheter, utfyller eventuelle skader, lar deg forlenge spikeren på formen - selv med 4 mm og skaper et fleksibelt, ekstremt slitesterkt beskyttende belegg. Den dekker den slitne platen med en 'dressing', styrker den, herder den, forlenger holdbarheten til manikyren og eliminerer fullstendig risikoen for luftlommer, smuldring og delaminering av UV-lakk, selv ved svært lange negler. Svært effektiv, og samtidig ekstremt skånsom for den naturlige negleplaten, kan basen med hell brukes av personer med sensitiv og til og med atopisk hud. Bonder Base SPN Nails er fullt løselig i Hybrid & Acrylic Nails Remover.

HVORDAN Å BRUKE:

Påfør et lag med Bonder Base på en skikkelig preparert, avfettet og grunnet spiker og herd den i lampen.

MERK FØLGENDE:

Hvis du trenger en hybridbase for vanlige negler, se etter 500 Base UV LaQ.

STYRKELSE OG BYGGEGRUNNLAG

NUMER 1 WŚRÓD KLIENTÓW SPN NAILS

MAKSIMALT GREP OG HOLDBARHET

ELIMINERER RISIKOEN FOR LUFT

TILGJENGELIG I 8 og 12 ml

Base SPN Nails:

• de harmonerer perfekt med den naturlige platen, og skaper et fleksibelt belegg som fungerer godt med neglen

• fungere som et fleksibelt "lim" som forbinder negleplaten med hybriden, og maksierer vedheft

• forlenge holdbarheten til manikyr

• de eliminerer fullstendig risikoen for luftlommer, flising og delaminering av lakk

• optimal konsistens sikrer komfortabelt arbeid for stylisten

• et bredt utvalg av SPN Nails-baser vil tillate deg å matche produktet perfekt til hver klient og plate

kort, laser kutte børster

perfekt profilert

tillate presisjon lakkpåføring rett under huden

størrelse ml
8ml

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Produktet er lagt til ønskeliste