På grunn av dårlige værforhold kan levering av pakker bli forsinket. Vi beklager det inntrufne!

WOOOW!

WOOOW!

Teller du ned dagene til ferien din? Får tanken på den etterlengtede ferien deg til å føle deg bedre? Får antrekkene dine flere og flere sommerfarger? Ikke la #mani gå hånd i hånd med feriegleden! Velg karakteristiske, iøynefallende og livlige neonfarger som får deg til å rope WOOOW!

Uttrykksfull, levende og klar til å eksperimentere - 6 neonfarger fra det siste WOOOW! samlingen vil friste deg til å lage virkelig dynamisk neglekunst og prøve unike fargekombinasjoner.

Gled deg selv med neonnyanser av gult, grønt, rødt, rosa, oransje og blått. Sett negletrender og gå inn i den bekymringsløse høytiden med en virkelig unik #mani. Uansett sommerplaner, la deg rive med av den fargerike galskapen til fenomenale neoner, som vil skape et WOOOW! effekt på neglene og gir deg selvtillit!

Gult og grønt, blått og oransje, rødt og rosa - hvilke lyse kombinasjoner vil få deg til å skille deg ut fra mengden og få deg til å rope WOOOW!?

Filtrer etter
Lakk farge
Price
kr kr
Merke
størrelse ml
Filter
Produktet er lagt til ønskeliste

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tjenester på høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.