Halo Effect Cat Eye

Halo Effect Cat Eye

Halo Effect Cat Eye magnetiske hybridneglelakker – velg kattøyeeffekten på neglene dine

NaiLac Halo Effect Cat Eye magnetiske hybridneglelakker med en million flerfargede partikler skaper lysende gløder som endrer sin dominerende farge avhengig av lysinnfallsvinkelen. For å distribuere metallspon, bruk ganske enkelt en spesiell magnet for å lage karakteristiske, flerfargede striper.

Magnetisk hybrid neglelakk #01 skimrer med nyanser av gull, rosa og oransje beriket med smaragdreflekser. #02 er en eksplosjon av oransje-gullpartikler som glitrer som lava. NaiLac #03 inneholder en sensuell duo av rosa og lilla, som i nyanse #04 er beriket med varme, oransje toner. Den siste lakken i Halo Effect-kolleksjonen avsluttes med #05, hvor lilla og marineblått penetrerer hverandre.

Flerfargede striper kombinert med svart er en oppskrift på en spektakulært skimrende kattøyeeffekt på neglene dine. Bare beveg hånden litt, og stylingen din med en hvilken som helst Halo-effekt vil gjennomgå en lysende metamorfose og fortrylle deg med en helt ny glød. Se hvordan metalliske NaiLac hybridlakker vil skinne på deg...

Filtrer etter
Lakk farge
Price
kr kr
Merke
størrelse ml
Filter
Produktet er lagt til ønskeliste